Office

De passie en Expertise Professionaliteit Specialisme van Verhuis Experts

Verhuis Experts in Den Haag is een snel groeiende bedrijf. In de tijd van ons bestaan hebben wij ons gespecialiseerd in een breed pakket aan dienstverlening. Bij al onze werkzaamheden hebben wij één motto: ‘het leveren van topkwaliteit tegen een betaalbare prijs’. Wij verzorgen verhuizingen zowel in Nederland als over de hele wereld. Ook voor nationale en internationale transporten zijn wij graag uw partner.

Al onze medewerkers beschikken over hun eigen specialisme en de bijbehorende vakkennis, waardoor u altijd verzekerd bent van optimaal resultaat. Wij pakken elk project met veel enthousiasme aan en zijn pas tevreden als u dat bent. Lees verder

1

Aanvraag offerte

U kunt gratis en vrijblijvend een offerte aanvraag indienen. Dit doet u gemakkelijk en snel binnen 5 minuten online. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen. Door de informatie die u ons verstrekt gaan wij aan de slag.

2

Offerte ontvangen

Binnen minimaal 1 en maximaal 5 uur ontvangt u uw offerte per mail. Indien we voor het afronden van de offerte aanvraag meer informatie nodig hebben, dan nemen wij uiteraard zelf direct met u contact op. Uiteraard is de offerte geheel gratis en vrijblijvend.

3

Verhuizing

Zullen onze jongens zullen op de afgesproken tijdstip bij u op het stoep staan. Voor u eigen gemak en tijdsbesparing raden wij aan om het inpakwerk door ons te laten verrichten omdat het allemaal stuk gemakkelijker en sneller verloopt.

Experts in verhuizen

Onze verhuisbedrijf is in meerdere steden in Nederland bevestigd met als hoofdkantoor Den Haag. Doordat we ons in meerdere steden hebben gevestigd zijn wij heel flexibel in onze projecten. Ook door onze personeel op te leiden en de nodige kennis en vaardigheden te leren kunnen wij onze klanten een uitstekende service aanbieden.

Verhuis Experts B.V. heeft door de jaren heen ervoor gezorgd om alleen nog maar het beste personeel in dienst te hebben, over alle nodige kennis, certificaten en vergunningen te schikken en daarmee onze klanten ervan garanderen hun klus betrouwbaar, veilig en flexibel uit te voeren. Klanttevredenheid staat bij Verhuis Experts B.V. op de eerste plaats. Door jaren ervaring hebben wij ons sterk gemaakt in het omgaan met onze klant op onze best en het uitvoeren van onze verhuizingen op onze best. De wensen van de klant nakomen is een van de belangrijke punten in de opleiding die onze verhuizers volgen.

Waarom kiest u voor ons?

  • Duidelijke afspraken
  • Goede communicatie
  • Voordelige prijzen
  • Offertes op maat
  • Tevreden klanten
  • Opgeleide personeel
  • Juiste vergunningen
  • Juiste verzekering
  • Altijd beschikbaar
  • Altijd flexibel
0
0
0
0