Openingstijden

Ma. t/m za. 08:00 - 22:00
Zo. 10:00 - 18:00

Diensten

Verhuizingen

In Nederland en EUROPA

Verhuis Experts biedt aan haar klanten een breed scala aan diensten. Onze expertise ligt in het verzorgen van verhuizingen in Nederland en het buitenland. Ons verhuisteam verzorgt verhuizingen voor particulieren en bedrijven.

Wanneer je gaat verhuizen breekt er een hectische periode aan. Misschien word je al een beetje zenuwachtig van het idee. Dat is niet nodig als je kiest voor een Erkende Verhuizer: Vriendelijke en vakkundige verhuisspecialisten die je goed advies geven en alle zorgen uit handen nemen. Waarbij je kunt vertrouwen op belangrijke garanties en een vakkundig uitgevoerde, zorgeloze verhuizing.

Goederenvervoer, verhuizingen en een ruime opslagloods voor het tijdelijk opslaan van goederen. Verhuis Experts is transport in elk opzicht. Daarom kiest u voor uw nationale en internationale transporten en verhuizingen voor Verhuis Experts!

Wij hebben de chauffeurs, verhuizers, materialen en expertises om elk transport en iedere verhuizing voor elkaar te krijgen in binnen- en buitenland. Zowel voor particulieren als voor bedrijven. Vraag vrijblijvend een offerte aan en u wordt binnen 6 uur teruggebeld voor een afspraak!

Image

Particuliere verhuizingen

Al jarenlang verzorgen wij particuliere verhuizingen in zowel binnen- en buitenland.

Wij beschikken over meerdere verhuiswagens met verschillende volumes, zodat wij kleine opdrachten kunnen uitvoeren, maar ook voor de grotere projecten draaien wij onze hand niet om.

Zakelijke verhuizingen

Ook voor zakelijke opdrachtgevers staan wij graag voor u klaar. Een complete kantoorinventaris of een archief wordt met de nodige zorg en discretie door ons verhuisd naar uw nieuwe locatie.

Onze verhuizers staan voor u klaar! Geen opdracht is te klein of te groot voor ons. Wij denken niet in problemen, maar in oplossingen.

Senioren verhuizingen

Voor senioren is verhuizen een ingrijpend gebeuren in uw leven. Senioren, gehandicapten en hulpbehoevenden zijn ook vaak niet in staat om de verhuizing afdoende voor te bereiden. Dan springen wij in en verzorgen desgewenst het inpakken van de zaken en voeren de volledige verhuizing voor u uit.

Internationale verhuizingen

Gaat u emigreren, of voor langere tijd in het buitenland verblijven? Dan moet er een hoop geregeld worden! Voor een internationale verhuizing komt onze verhuisadviseur bij u langs op locatie om een sluitend plan van aanpak samen te stellen voor een succesvolle verhuizing.

Bij internationale verhuizingen komen veel logistieke vraagstukken om de hoek kijken. Kan het vervoer van de objecten volledig via de weg plaatsvinden of moet het (gedeeltelijk) over zee gebeuren? Wij beschikken over de correcte expertise en de juiste inzichten om uw internationale verhuizing vlekkeloos te laten plaatsvinden. Hiermee ontzorgen wij u volledig.

Ook eventueel vereiste documenten verzorgen wij voor u, zodat uw internationale verhuizing u de minste stress oplevert. Er moet tenslotte veel geregeld worden en dan is de hulp van een erkende verhuizer onmisbaar.

Hiermee nemen wij uw zorgen uit handen, zodat u met een gerust hart kunt vertrouwen op onze inzet en expertise!

Internationale verhuizingen
Internationale verhuizingen
Spoed verhuizingen

Spoed verhuizingen

Heeft uw verhuizing door omstandigheden haast, dan kunt u ons inschakelen voor spoed verhuizingen. Wij plannen dan een tijdstip in en vervoeren uw objecten met voorrang naar de plaats van bestemming.

Verhuislift

Verhuislift

Moeten objecten naar een hoger gelegen verdieping gebracht worden en is een trapgat te smal of past het niet door een deur, dan zetten wij een verhuislift in. Hiermee kunnen wij de objecten naar de plek van bestemming brengen en alle hindernissen overwinnen.

Opslag van inboedels

Opslag van inboedels

Heeft u een andere woning en heeft u behoefte aan een tijdelijke opslag van uw inboedel of een enkel object, dan bieden wij de mogelijkheid om deze op te slaan. Hiervoor zijn onder andere in Den Haag en Rotterdam geconditioneerde en bewaakte opslagboxen beschikbaar van verschillende afmetingen. Hierdoor bent u altijd verzekerd van de juiste afmeting en betaalt dus nooit teveel.

U kunt kiezen uit de volgende volumes (in m3): 1 t/m 120. Tarieven op aanvraag.

U vindt in ons een betrouwbare partner

Neem gerust contact op voor vragen of een gratis en vrijblijvende offerte!

Ontruimingen

Ook voor ontruimingen van woningen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij nemen uw zorgen graag uit handen bij het ontruimen van uw woning, appartement of zorgwoning bij verhuizing, een overlijden of door andere omstandigheden.

Wat wij doen:

  • Verwijderen inboedel, raamdecoratie, vloerbedekking, enz
  • Milieubewust afvoeren van afval, elektrische apparaten
  • Herstellen van gaatjes, schilder- en tuinierwerkzaamheden
  • Verzorging voor- en eindinspectie van de woning, volgens de wet en regelgeving.
Ontruimingen van een woning, appartement of zorgwoning bij verhuizing, een overlijden of door andere omstandigheden.

Verhuis Experts

Jouw verhuizing, onze zorg.
Wij hebben ons gespecialiseerd in verhuizingen en transporten.

Contact Ons

Fruitweg 25,
2525 KG Den Haag

Openingstijden

Ma. t/m za. 08:00 - 22:00
Zo. 10:00 - 18:00