Demontage en montage werkzaamheden


In Nederland houden we ervan om te winkelen bij Ikea. De artikelen die u daar kunt kopen zijn namelijk betaalbaar, stijlvol en prachtig tentoongesteld. Het probleem is echter altijd het vervoer. Koopt u een grote klerenkast of een bed, dan moet u deze zelf meenemen. Vervolgens moet u het ook nog eens thuis zelf installeren. Gelukkig is het mogelijk om uw spullen te laten vervoeren, bij u thuis te laten afleveren en vervolgens in elkaar te laten zetten. Verder kan tjjdens een verhuizing zo zijn dat een bepaalde items niet door de deur of de trappenhuis past. De eerste oplossing hiervoor is om te demonteren voordat er besloten wordt om een verhuislift in te schakelen. Bij onze verhuisservice hebben wij ook een demontage en montage service. Wij hebben opgeleide handyman in dienst die veilig en professioneel uw inboedel zoals kasten en bedden uit elkaar halen en op de nieuwe locatie weer helemaal voor u in elkaar zetten. 

Goede voorbereiding is half werk

Een verhuizing begint en stopt niet bij alleen het verplaatsen van de ene plek naar de andere, maar de voorbereiding en nazorg is minstens zo belangrijk. Door middel van onze voorbereiding en inzet van een handyman is uw verhuizing in een mum van tijd gerealiseerd en kunt u weer snel aan de slag.

Zakelijke verhuizingen

Ook tijdens uw zakelijke verhuizing kan onze team uw steunen bij het demonteren en monteren van al uw inventaris en apparatuur. Tijdens een zakelijke verhuizing wilt u zich vooral bezig houden met het zo snel mogelijk kunnen hervatten van uw werkzaamheden. Onze team zorgt ervoor dat er een plan van aanpak gemaakt wordt om de dag zo efficiënt mogelijk door te brengen. Wij zorgen dat u kunt doen waar u goed in bent en wij doen waar wij goed in zijn! U hoeft helemaal geen zorgen maken over de grootte en het gewicht van de spullen.

Opgeleide  professionele verhuizers

Onze verhuizers zijn allemaal opgeleide professionele verhuizers die elke klus aan kunnen, van tevoren een plan maken en zo efficiënt mogelijk te werk gaan. Wij verdiepen ons in de situatie en bepalen altijd in overleg met u onze aanpak omtrent montage en demontage. Onze verhuizers zullen na het monteren van de inventaris alles op de juiste plek neer zetten. Sommige dingen zullen op de plek gemonteerd zoals  White-/smartboards die ter plekke ook gelijk opgehangen worden. Hetzelfde geld voor het ophangen van lampen, installeren van elektronica en het aansluiten van bijvoorbeeld wasmachines en vaatwassers. Indien nodig doen onze verhuizers ook ruiten verwijdering en terugplaatsen. Ook altijd mogelijk om een verhuislift in te schakelen.

Onze taak als verhuisbedrijf is zorgeloos en snel uw verhuizing uitvoeren inclusief montage en demontage. Zo kunt u zich hier niet meer mee bezig hoeven te houden. De prijs die u betaalt voor het laten vervoeren en monteren van uw spullen is vooral afhankelijk van de hoeveelheid en de afmetingen. Vraag daarom eerst een gratis en vrijblijvend offerte aan of maak een afspraak met een van onze adviseur voor een gratis en vrijblijvend opname van uw inboedel. Tijdens het bezoek zal hij met u samen een plan van aanpak maken voor uw verhuizing waarmee hij u een precies en op maat offerte kan uitbrengen

Extra diensten

Verhuisbedrijf Verhuis Experts B.V. voert allerlei verhuizingen in onder andere de volgende steden. Staat uw woonplaats er niet bij? Zie de lijst van alle steden onderaan deze pagina of vraag naar de mogelijkheden van verhuisservice Verhuis Experts B.V. We helpen u graag en proberen altijd met u mee te denken en te zorgen voor de best passende oplossing.

AmsterdamDen HaagUtrechtRotterdamArnhemDen BoschBredaTilburgEindhovenNijmegen,

en nog meer steden ...

Onze diensten

Onze verhuisservice en verhuizers zijn 7 dagen per week tot uw dienst beschikbaar met meerdere verhuis en vrachtwagens, verhuisliften en opgeleide en professionele verhuizers en vakmannen. Vraag vrijblijvend een offerte aan en u wordt binnen 6 uur teruggebeld voor een afspraak! Neemt u gerust contact op met ons via 085-0434885. Met meerdere vestigingen in heel Nederland en eigen opslag kunnen wij uw verhuizing altijd het voordeligst uitvoeren.

Verhuis Experts B.V. biedt altijd een professioneel en voordelige verhuisdiensten door heel Nederland.

Onze adviseur komt graag bij u langs voor een inventarisatie van roerende goederen ter verhuizing.

Onze Diensten

7 dagen per week beschikbaar

Onze diensten gaan maar door! Onze verhuis experts helpen u 7 dagen per week met uw verhuizing, opslaan van uw inboedel en ontruiming. Vroeg in de ochtend tot laat in de avond!

Geen klus is te klein

Elke klus is anders en vereist een andere aanpak. Voor zowel een gehele inboedel verhuizing tot slecht een item bijvoorbeeld een piano bent u bij onze verhuizers aan het juiste adres!

Demonteren en Installeren

Een van de prioriteiten binnen onze onderneming is het investeren in onze vakmanschap. Onze handyman zijn opgeleide ervaren vakmannen die met hun passie en kennis graag u helpen!

Onze Werkwijze

  • Gratis en vrijblijvende aanvragen via de telefoon of de website.
  • Gratis offerte ontvangen en deze telefonisch of per mail bespreken.
  • De verhuizing inplannen en verhuistips en verhuismateriaal ontvangen.
  • Ontzorgd verhuizen en heerlijk genieten van uw nieuwe woning.

Extra Diensten

U kunt bij ons een verhuislift huren voor uw verhuizing die door ons uitgevoerd gaat worden. Moeten objecten naar een hoger gelegen verdieping gebracht worden en is een trapgat te smal of past het niet door een deur, dan zetten wij een verhuislift in. Hiermee kunnen wij de objecten naar de plek van bestemming brengen en alle hindernissen overwinnen. Een verhuislift kunt u voor verschillende doeleinden gebruiken, dus passen we voor de huur van de verhuislift onze agenda aan uw wensen. Bijvoorbeeld als er alleen maar enkel een object naar beneden gehaald hoeft te worden, dan is het vanzelfsprekend dat u niet voor de hele dag hoeft te betalen. De lift staat op het gewenste tijdstip voor u klaar daar waar u die wilt hebben. Wilt u de verhuislift voor de hele dag huren dan kan dat ook uiteraard. Verhuislift huren kan bij ons in meerdere steden zoals Den haag, Rotterdam, Amsterdam en Utrecht.

Lees verder ...