Handyman service

De handyman-service is een professionele dienst die u kunt inzetten voor alle soorten grote en kleine klussen bij zowel particulieren als bedrijven. De Handyman is een specialist die allround inzetbaar is. Alle soorten werkzaamheden, alle kleine reparaties of veranderingen waar u zelf even geen tijd voor heeft, kunnen wij snel en vakkundig voor u verzorgen. Tevens kunnen wij uiteraard zorgdragen voor een perfecte afronding van uw verhuizing. Onze Handyman bespreekt vooraf uw wensen. Onze handyman zijn huismeesters met technische expertise. Ze vervullen dus een dubbelrol. Ze hebben van nature een goed gevoel voor gastvrijheid en stemmen hun werkzaamheden daar op af. Onze handyman inhuren betekent dat technische storingen worden verholpen, maar ook medewerkers en bezoekers te woord worden gestaan bij vragen en problemen. Onze handyman is echt handig!

Onze Handyman heeft de beschikking over een zeer uitgebreide gereedschapskist en meubel reparatieset. Hiermee kan hij bijna alle voorkomende werkzaamheden direct uitvoeren. Natuurlijk heeft hij een technische opleiding afgerond en beschikt hij over een eigen volledig ingerichte servicewagen. De Handyman is ook op reguliere basis in te huren, bijvoorbeeld voor een vaste dag per week of per maand. De werkzaamheden worden opgespaard tot de Handyman weer langskomt.

Enkele voorbeelden van onze Handyman-werkzaamheden:

 • Het de- en monteren van meubilair
 • Het wegwerken van bekabeling
 • Het aansluiten van elektronische apparaten en witgoed
 • Het ophangen van lampen, schilderijen, gordijnrails
 • Werkzaamheden voor het beter verkoopbaar maken van de woning
 • Het verrichten van kleine reparaties en herstelwerkzaamheden
 • Het aansluiten en plaatsen van waterbedden.

Uit ervaring weten wij dat deze klussen vaak blijven liggen en u niet direct toekomt om uw nieuwe huis volledig op orde te krijgen. Onze handyman helpt u na uw verhuizing gelijk om niets achterwege te laten en gerust direct kunt genieten in uw nieuwe woning.

Na de verhuizing zijn er nog tal van werkzaamheden te verrichten in uw nieuwe huis. Naast het uitpakken van alle verhuisdozen zijn er nog vele activiteiten te verrichten U kunt hierbij denken aan;

 • Het de- en monteren van meubilair
 • Ophangen lampen, kroonluchters etc.
 • Het ophangen van schilderijen, wissellijsten etc.
 • Het monteren van gordijn en /of schilderijrails
 • Het ophangen van gordijnen evenals vitrages
 • Het wegwerken van de bekabelingen van de televisie, audioapparatuur etc.
 • Het aansluiten van uw televisie, audioapparatuur etc. 
De handyman of klusjesman van Verhuis Experts B.V. is geheel uitgerust met allerhande gereedschap materialen en kan zelfstandig diverse werkzaamheden verrichten. De handyman is in te zetten voor, tijdens of na de verhuizing maar ook voor werkzaamheden die regelmatig in uw bedrijf terugkomen kunt u gebruik maken van onze handyman services.
Denkt hierbij aan het monteren en/of ophangen van:
- kunst, whiteboards, lampen, spiegels, gordijnen, meubilair, kastjes, rails, brandmeubels, schappen, badkamergarnituur, waterbedden-service, werkplekken.
 
Al deze zaken kunt u met een gerust hart over laten aan onze handyman.
Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact met ons per telefoon 085-0434885 of vraag een gratis en vrijblijvend offerte via de website.

Verhuis Experts B.V. biedt altijd een professioneel en voordelige verhuisdiensten door heel Nederland.

Onze adviseur komt graag bij u langs voor een inventarisatie van roerende goederen ter verhuizing.

Onze Diensten

7 dagen per week beschikbaar

Onze diensten gaan maar door! Onze verhuis experts helpen u 7 dagen per week met uw verhuizing, opslaan van uw inboedel en ontruiming. Vroeg in de ochtend tot laat in de avond!

Geen klus is te klein

Elke klus is anders en vereist een andere aanpak. Voor zowel een gehele inboedel verhuizing tot slecht een item bijvoorbeeld een piano bent u bij onze verhuizers aan het juiste adres!

Demonteren en Installeren

Een van de prioriteiten binnen onze onderneming is het investeren in onze vakmanschap. Onze handyman zijn opgeleide ervaren vakmannen die met hun passie en kennis graag u helpen!

Onze Werkwijze

 • Gratis en vrijblijvende aanvragen via de telefoon of de website.
 • Gratis offerte ontvangen en deze telefonisch of per mail bespreken.
 • De verhuizing inplannen en verhuistips en verhuismateriaal ontvangen.
 • Ontzorgd verhuizen en heerlijk genieten van uw nieuwe woning.

Extra Diensten

U kunt bij ons een verhuislift huren voor uw verhuizing die door ons uitgevoerd gaat worden. Moeten objecten naar een hoger gelegen verdieping gebracht worden en is een trapgat te smal of past het niet door een deur, dan zetten wij een verhuislift in. Hiermee kunnen wij de objecten naar de plek van bestemming brengen en alle hindernissen overwinnen. Een verhuislift kunt u voor verschillende doeleinden gebruiken, dus passen we voor de huur van de verhuislift onze agenda aan uw wensen. Bijvoorbeeld als er alleen maar enkel een object naar beneden gehaald hoeft te worden, dan is het vanzelfsprekend dat u niet voor de hele dag hoeft te betalen. De lift staat op het gewenste tijdstip voor u klaar daar waar u die wilt hebben. Wilt u de verhuislift voor de hele dag huren dan kan dat ook uiteraard. Verhuislift huren kan bij ons in meerdere steden zoals Den haag, Rotterdam, Amsterdam en Utrecht.

Lees verder ...