Internationale verhuizingen


Een internationale verhuizing betekent verhuizen over een grote afstand. Daarom is een internationale verhuizing niet zomaar een job. De planning moet zeker in een vroeg stadium tot stand komen wanneer het gaat om een internationale verhuizing. Verhuisbedrijf Verhuis Experts B.V. kan uw internationale verhuizing uitvoeren, ook op korte termijn. Als Internationaal verhuisbedrijf begeleiden wij uw internationale verhuizing van deur tot deur.


Gaat u emigreren, of voor langere tijd in het buitenland verblijven?

Dan moet er een hoop geregeld worden! Voor een internationale verhuizing komt onze verhuisadviseur bij u langs op locatie om een sluitend plan van aanpak samen te stellen voor een succesvolle verhuizing.

Internationale verhuizingen zijn onze specialiteit naast verhuizingen in eigen land. Zowel kleine partijen als complete inboedels worden door verhuisbedrijf Verhuis Experts B.V. vakkundig verpakt en afgeleverd op de door u gewenste bestemming.

Als Internationaal verhuisbedrijf begeleiden wij uw internationale verhuizing van deur tot deur. Voor internationale verhuizingen heeft verhuisbedrijf Verhuis Experts B.V. altijd uw eigen verhuiscoördinator, die zorgt voor een goed geplande, prettige en soepele verhuizing. In overleg wordt de totale inboedel op volgorde verpakt en gemarkeerd aan de hand van een gedetailleerde inventarislijst op. Zo weten we bij aankomst precies welke spullen waar zijn verpakt en waar ze uiteindelijk terecht moeten. 

Bij internationale verhuizingen komen veel logistieke vraagstukken om de hoek kijken. Kan het vervoer van de objecten volledig via de weg plaatsvinden of moet het (gedeeltelijk) over zee gebeuren? Wij beschikken over de correcte expertise en de juiste inzichten om uw internationale verhuizing vlekkeloos te laten plaatsvinden. Hiermee ontzorgen wij u volledig. Ook eventueel vereiste documenten verzorgen wij voor u, zodat uw internationale verhuizing u de minste stress oplevert. Er moet tenslotte veel geregeld worden en dan is de hulp van een verhuizer onmisbaar. Hiermee nemen wij uw zorgen uit handen, zodat u met een gerust hart kunt vertrouwen op onze inzet en expertise!

Bij een internationale verhuizing snappen wij dat tijd en zekerheid voor u belangrijk is. Onze internationale verhuisservice weet hier goed op in te spelen. Uiteraard  zorgen wij bij een internationale verhuizing dat dit op de juiste manier gedaan wordt. 


Waar helpen we u nog meer bij?

Dat het voor elke verhuizing belangrijk is dat u zoveel mogelijk losse spullen in de verhuisdozen verpakt. Deze verhuisdozen kunt u snel en gemakkelijk bij ons aanschaffen en we leveren ze bij u gratis aan de deur. Waar nodig hebben ook wij speciale dozen voor uw service voor het kwetsbare verhuisgoed en een kleiner formaat boekendozen. De verhuisdozen worden door ons voorafgaand aan uw verhuizing in ruim voldoende hoeveelheid bij u bezorgd. Daarnaast kunnen we ook andere materiaal leveren zoals tape en inpakpapier zodat u goed voorbereid aan de slag kan. Het inpakpapier, voor het inpakken van glas- en aardewerk, zorgt ervoor het servies schoon en fris blijft. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld het gebruik van krantenpapier. 
 

Hulp nodig bij het inpakken?

Natuurlijk kunt u het inpakken van de verhuisdozen ook met een gerust hart aan ons overlaten. De keuze is geheel aan u. Wij verhuizen op de manier die u het prettigst vindt. Standaard beschermen wij uw inboedel tijdens de verhuizing met verschillende verpakkingsmaterialen zoals stretchfolie, noppenfolie en verhuisdekens. Zo worden bijvoorbeeld verhuisdekens en meubelhoezen gebruikt. Noppenfolie wikkelen wij om de kwetsbare verhuisgoederen, die zodoende door luchtkussentjes worden beschermd. Als ervaren verhuizers zijn wij als geen ander wegwijs in de wereld van het verhuizen. Uw kostbare eigendommen verhuizen is tenslotte het specialisme van Verhuis Experts B.V. 


Extra diensten

Verhuisbedrijf Verhuis Experts B.V. voert allerlei verhuizingen in onder andere de volgende steden. Staat uw woonplaats er niet bij? Zie de lijst van alle steden onderaan deze pagina of vraag naar de mogelijkheden van verhuisservice Verhuis Experts B.V. We helpen u graag en proberen altijd met u mee te denken en te zorgen voor de best passende oplossing.

AmsterdamDen HaagUtrechtRotterdamArnhemDen BoschBredaTilburgEindhovenNijmegen,

En nog meer steden ...

Onze diensten

Onze verhuisservice en verhuizers zijn 7 dagen per week tot uw dienst beschikbaar met meerdere verhuis en vrachtwagens, verhuisliften en opgeleide en professionele verhuizers en vakmannen. Vraag vrijblijvend een offerte aan en u wordt binnen 6 uur teruggebeld voor een afspraak! Neemt u gerust contact op met ons via 085-0434885. Met meerdere vestigingen in heel Nederland en eigen opslag kunnen wij uw verhuizing altijd het voordeligst uitvoeren.

Verhuis Experts B.V. biedt altijd een professioneel en voordelige verhuisdiensten door heel Nederland.

Onze adviseur komt graag bij u langs voor een inventarisatie van roerende goederen ter verhuizing.

Onze Diensten

7 dagen per week beschikbaar

Onze diensten gaan maar door! Onze verhuis experts helpen u 7 dagen per week met uw verhuizing, opslaan van uw inboedel en ontruiming. Vroeg in de ochtend tot laat in de avond!

Geen klus is te klein

Elke klus is anders en vereist een andere aanpak. Voor zowel een gehele inboedel verhuizing tot slecht een item bijvoorbeeld een piano bent u bij onze verhuizers aan het juiste adres!

Demonteren en Installeren

Een van de prioriteiten binnen onze onderneming is het investeren in onze vakmanschap. Onze handyman zijn opgeleide ervaren vakmannen die met hun passie en kennis graag u helpen!

Onze Werkwijze

  • Gratis en vrijblijvende aanvragen via de telefoon of de website.
  • Gratis offerte ontvangen en deze telefonisch of per mail bespreken.
  • De verhuizing inplannen en verhuistips en verhuismateriaal ontvangen.
  • Ontzorgd verhuizen en heerlijk genieten van uw nieuwe woning.

Extra Diensten

U kunt bij ons een verhuislift huren voor uw verhuizing die door ons uitgevoerd gaat worden. Moeten objecten naar een hoger gelegen verdieping gebracht worden en is een trapgat te smal of past het niet door een deur, dan zetten wij een verhuislift in. Hiermee kunnen wij de objecten naar de plek van bestemming brengen en alle hindernissen overwinnen. Een verhuislift kunt u voor verschillende doeleinden gebruiken, dus passen we voor de huur van de verhuislift onze agenda aan uw wensen. Bijvoorbeeld als er alleen maar enkel een object naar beneden gehaald hoeft te worden, dan is het vanzelfsprekend dat u niet voor de hele dag hoeft te betalen. De lift staat op het gewenste tijdstip voor u klaar daar waar u die wilt hebben. Wilt u de verhuislift voor de hele dag huren dan kan dat ook uiteraard. Verhuislift huren kan bij ons in meerdere steden zoals Den haag, Rotterdam, Amsterdam en Utrecht.

Lees verder ...