Meubeltransport


Bij het vervoer van meubels is hulp altijd heel erg handig. Maar niet altijd kunt u rekenen op hulp van vrienden en kennissen. Het is immers een zware taak die tijdrovend, duur en lichamelijk belastend is als je dit zelf doet. Daarom schakelt u een verhuisbedrijf in. Onze verhuiswagens zijn geschikt voor veilig en efficiënt meubel transport. Zo hebben wij in de afgelopen jaren duizenden objecten met succes en garantie vervoeren en verhuisd door heel Nederland en Europa. Wij garanderen dat jouw spullen in goede handen zijn tijdens het meubeltransport wanner u deze uit handen geeft aan Verhuisservice Verhuis Experts B.V. Ook voor het vervoeren van kostbare antieke objecten zoals een kast of zware fitnessapparatuur zijn wij ook tot uw dienst en kun je dan ook gerust overlaten aan de verhuizers van Verhuis experts B.V. 


Hoe bereiden wij een meubel transport voor?

Om de buitenkant van uw meubels te beschermen krijgt deze als eerst extra beschermlagen. Wij pakken altijd alles in stretchfolie en eventueel komt daar nog noppenfolie of dekens onder. Op deze manier zijn uw meubels geheel beschermd tegen krassen en kleine stootjes. 

Wanneer wij een zwaar item boven de 300 kilo verhuizen, komen we met minimaal 4 verhuizers om zowel de verhuizers niet te zwaar belasten maar ook meer bescherming en veiligheid te garanderen voor uw piano

Op het moment dat uw meubels in de bakwagen geladen zijn, zal deze stevig vastgebonden worden aan de rekken door het gebruiken van stevige spanbanden. Zo voorkomen we dat uw meubels gaan omvallen of dat er schade ontstaat zowel aan de buitenkant als de binnenkant van uw meubels.

Benieuwd naar de kosten voor het vervoeren van uw meubel?

Bent u benieuwd naar de kosten voor tansport van uw meubel? Vraag dan een gratis en vrijblijvende offerte aan of kies voor een van onze verhuispakketten.

Meubeltransportis niet de enige wat verhuisbedrijf Verhuis Experts B.V. aan zijn klanten biedt met een garantie. In al onze diensten bieden wij een uitstekende service tegen een betaalbaar en realistische bedrag. Goedkoop verhuizen kan leiden tot latere gevolgen. Verhuisbedrijf die u moet zoeken is het verhuisbedrijf die u een voordelige verhuisservice en een professionele verhuisservice kan aanbieden. Verhuisservice Verhuis Experts B.V. biedt u daarom ook kwaliteit in verhuizen en kan u toch goedkoop verhuizen. Verhuis Experts B.V. is een familiebedrijf die al jaren vakkundig verhuisservice biedt aan al zijn klanten door heel Nederland.

Verhuisbedrijf Verhuis Experts biedt verhuisservice in:

Particuliere verhuizingen
Zakelijke verhuizingen
Seniorenverhuizingen

Verhuisbedrijf Rotterdam Verhuis Experts B.V. biedt ook service in volgende categorieën:

Piano transport
Meubel transport
In en uitpak werkzaamheden
Demontage en montage werkzaamheden
Handyman service

 

Verhuis Experts B.V. biedt altijd een professioneel en voordelige verhuisdiensten door heel Nederland.

Onze adviseur komt graag bij u langs voor een inventarisatie van roerende goederen ter verhuizing.

Onze Diensten

7 dagen per week beschikbaar

Onze diensten gaan maar door! Onze verhuis experts helpen u 7 dagen per week met uw verhuizing, opslaan van uw inboedel en ontruiming. Vroeg in de ochtend tot laat in de avond!

Geen klus is te klein

Elke klus is anders en vereist een andere aanpak. Voor zowel een gehele inboedel verhuizing tot slecht een item bijvoorbeeld een piano bent u bij onze verhuizers aan het juiste adres!

Demonteren en Installeren

Een van de prioriteiten binnen onze onderneming is het investeren in onze vakmanschap. Onze handyman zijn opgeleide ervaren vakmannen die met hun passie en kennis graag u helpen!

Onze Werkwijze

  • Gratis en vrijblijvende aanvragen via de telefoon of de website.
  • Gratis offerte ontvangen en deze telefonisch of per mail bespreken.
  • De verhuizing inplannen en verhuistips en verhuismateriaal ontvangen.
  • Ontzorgd verhuizen en heerlijk genieten van uw nieuwe woning.

Extra Diensten

U kunt bij ons een verhuislift huren voor uw verhuizing die door ons uitgevoerd gaat worden. Moeten objecten naar een hoger gelegen verdieping gebracht worden en is een trapgat te smal of past het niet door een deur, dan zetten wij een verhuislift in. Hiermee kunnen wij de objecten naar de plek van bestemming brengen en alle hindernissen overwinnen. Een verhuislift kunt u voor verschillende doeleinden gebruiken, dus passen we voor de huur van de verhuislift onze agenda aan uw wensen. Bijvoorbeeld als er alleen maar enkel een object naar beneden gehaald hoeft te worden, dan is het vanzelfsprekend dat u niet voor de hele dag hoeft te betalen. De lift staat op het gewenste tijdstip voor u klaar daar waar u die wilt hebben. Wilt u de verhuislift voor de hele dag huren dan kan dat ook uiteraard. Verhuislift huren kan bij ons in meerdere steden zoals Den haag, Rotterdam, Amsterdam en Utrecht.

Lees verder ...