Verhuizingen in Nederland en EUROPA

Bij Verhuis Experts B.V. bieden wij klanten een breed scala aan diensten. Onze expertise ligt in het verzorgen van verhuizingen in Nederland en in heel Europa. Team van Verhuis Experts B.V. verzorgt zowel particuliere verhuizingen als zakelijke verhuizingen voor bedrijven. Onze verhuisbedrijf heeft sinds 2002 ervaring opgebouwd als een erkend verhuisbedrijf in het verhuis wereld en inmiddels zijn wij een veelgevraagd verhuisbedrijf. Ons team van verhuizers zijn inzetbaar door heel Nederland. Onze verhuizers verhuizen met name in de grote steden zoals Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Breda en nog meer steden.

Wanneer je gaat verhuizen breekt er een hectische periode aan. Misschien word je al een beetje zenuwachtig van het idee. Dat is niet nodig als je kiest voor een Erkende Verhuizer: Vriendelijke en vakkundige verhuisspecialisten die je goed advies geven en alle zorgen uit handen nemen. Waarbij je kunt vertrouwen op belangrijke garanties en een vakkundig uitgevoerde, zorgeloze verhuizing. Goederenvervoer, verhuizingen en een ruime opslagloods voor het tijdelijk opslaan van goederen. Verhuis Experts is transport in elk opzicht. Daarom kiest u voor uw nationale en internationale transporten en verhuizingen voor Verhuis Experts B.V. Wij hebben de chauffeurs, verhuizers, materialen en expertises om elk transport en iedere verhuizing voor elkaar te krijgen in binnen- en buitenland. Zowel voor particulieren als voor bedrijven. Onze team van verhuizers zijn gepassioneerde en gespecialiseerde vakmannen die grotendeel opgeleid zijn tot het vak verhuizer, handyman of leidinggevend. Het team van Verhuis Experts B.V. heeft in afgelopen jaar 1171 succesvolle verhuizingen uitgevoerd. We voeren verhuizingen uit o.a. in de steden als Den haag, Rotterdam, Amsterdam en Utrecht maar verder ook door heel Nederland en zelfs door heel Europa. Onze verhuisservice en verhuizers zijn 7 dagen per week tot uw dienst beschikbaar met meerdere verhuis en vrachtwagens, verhuisliften en opgeleide en professionele verhuizers en vakmannen. Vraag vrijblijvend een offerte aan en u wordt binnen 6 uur teruggebeld voor een afspraak! Neemt u gerust contact op met ons via 085-0434885. Met meerdere vestigingen in heel Nederland en eigen opslag kunnen wij uw verhuizing altijd het voordeligst uitvoeren. Met onze hoofdkantoor in Den Haag, helpen wij je graag met een professionele verhuizing over heel Nederland. Dit doen wij met professionele verhuizers en met het beste verhuismateriaal. Wij kunnen dit doen voor een goedkoop tarief. Of je nou een verhuizing binnen Den Haag wilt, naar Den Haag of juist weg uit Den Haag. Verhuisbedrijf Verhuis Experts B.V. bestaat sinds 2002 en is uitgegroeid tot een professioneel verhuizer. Ook zijn wij een erkend leerbedrijf transport & logistiek. Ons verhuisbedrijf is specialist in particuliere en bedrijfsverhuizingen door heel Nederland en in Europa. Door onze kennis en ervaring zorgen wij voor een onbezorgde verhuizing. Al onze medewerkers zijn gediplomeerd en hebben de nodige vakkundige ervaring. Tijdens uw verhuizing gebruiken wij de modernste middelen. Zo zijn standaard in onze verhuisauto’s verhuisliften, rolcontainers, garderobekasten en schilderijdozen aanwezig. Zelfs de inzet van een verhuislift  is mogelijk als dit nodig blijkt. Natuurlijk is uw inboedel tijdens de verhuizing verzekerd. Wij zorgen ervoor dat u geen omkijken heeft naar uw verhuizing. U kunt zo onbezorgd genieten van uw nieuwe woning. 

Verhuis Experts B.V. biedt altijd een professioneel en voordelige verhuisdiensten door heel Nederland.

Onze adviseur komt graag bij u langs voor een inventarisatie van roerende goederen ter verhuizing.

Onze Diensten

7 dagen per week beschikbaar

Onze diensten gaan maar door! Onze verhuis experts helpen u 7 dagen per week met uw verhuizing, opslaan van uw inboedel en ontruiming. Vroeg in de ochtend tot laat in de avond!

Geen klus is te klein

Elke klus is anders en vereist een andere aanpak. Voor zowel een gehele inboedel verhuizing tot slecht een item bijvoorbeeld een piano bent u bij onze verhuizers aan het juiste adres!

Demonteren en Installeren

Een van de prioriteiten binnen onze onderneming is het investeren in onze vakmanschap. Onze handyman zijn opgeleide ervaren vakmannen die met hun passie en kennis graag u helpen!

Onze Werkwijze

  • Gratis en vrijblijvende aanvragen via de telefoon of de website.
  • Gratis offerte ontvangen en deze telefonisch of per mail bespreken.
  • De verhuizing inplannen en verhuistips en verhuismateriaal ontvangen.
  • Ontzorgd verhuizen en heerlijk genieten van uw nieuwe woning.

Extra Diensten

U kunt bij ons een verhuislift huren voor uw verhuizing die door ons uitgevoerd gaat worden. Moeten objecten naar een hoger gelegen verdieping gebracht worden en is een trapgat te smal of past het niet door een deur, dan zetten wij een verhuislift in. Hiermee kunnen wij de objecten naar de plek van bestemming brengen en alle hindernissen overwinnen. Een verhuislift kunt u voor verschillende doeleinden gebruiken, dus passen we voor de huur van de verhuislift onze agenda aan uw wensen. Bijvoorbeeld als er alleen maar enkel een object naar beneden gehaald hoeft te worden, dan is het vanzelfsprekend dat u niet voor de hele dag hoeft te betalen. De lift staat op het gewenste tijdstip voor u klaar daar waar u die wilt hebben. Wilt u de verhuislift voor de hele dag huren dan kan dat ook uiteraard. Verhuislift huren kan bij ons in meerdere steden zoals Den haag, Rotterdam, Amsterdam en Utrecht.

Lees verder ...