Particuliere verhuizing

Bij Verhuisbedrijf Verhuis Experts B.V. zit u goed voor zowel kleine als grote verhuizingen. Door onze uitgebreide verhuisservice zijn onze prijzen altijd uiterst scherp. We hebben voor elke verhuizing een andere aanpak, een andere oplossing. U kunt hierbij denken aan het verhuizen van een kleine flat tot het verhuizen van een compleet bedrijf. Dat betekent dat we voor elk budget een oplossing hebben. Tijdens het opmaken van de offerte wordt er altijd gekeken naar de verschillende opties. Of u kiest voor een verhuisadviseur. We sturen een verhuisadviseur bij u langs voor een opname van de inventaris. Hij zal u een inschatting geven van de te verhuizen volume, samen met u de verhuizing bespreken Aan de hand daarvan zal hij samen met u een plan van aanpak bedenken.


Verhuizen is een zaak van vertrouwen!

Uw kostbare eigendommen vragen om maatwerk en dat kan bij ons. De keuze voor verhuisservice Verhuis Experts B.V. geeft u de garantie van een vertrouwd en professioneel verhuisbedrijf. En daarmee kiest u een verhuizer niet toevallig. Onze vakkundig medewerkers beschouwen verhuizen als hun specialisme, het is hun dagelijks werk. Maak je niet langer druk om de verhuizing. Wij nemen alle zorgen weg en regelen uw verhuizing tot in de puntjes. Lees meer over onze complete verhuismogelijkheden. 

Onze afdeling planning draagt zorg voor een haalbare en strakke planning, dit in goed overleg met onze opdrachtgevers. Wij werken met goed opgeleid en gediplomeerd personeel en onze verhuizers gaan alleen op pad met moderne hulpmiddelen en schone en milieuvriendelijke verhuiswagens.

Offerte opmaken...

Een offerte aanvragen kost maar een paar minuten! Het aanvragen van een offerte geeft u een duidelijk beeld van het kostenplaatje, u weet direct waar u aan toe bent. In overleg kan de offerte ook aangepast worden aan uw specifieke wensen. U kunt bijvoorbeeld altijd kiezen voor een handyman of meer verhuizers en andere wensen.

Wij beschikken over meerdere verhuiswagens met verschillende volumes, zodat wij kleine opdrachten kunnen uitvoeren, maar ook voor de grotere projecten draaien wij onze hand niet om.

Verhuisbedrijf Verhuis Experts B.V. verhuisd ook in volgende categorieën:

Zakelijke verhuizingen
Seniorenverhuizingen

Verhuisbedrijf Verhuis Experts B.V. biedt ook service in volgende categorieën:

Piano transport
Meubel transport
In en uitpak werkzaamheden
Demontage en montage werkzaamheden
Handyman service

Om meer te weten hoe zorgeloos verhuisbedrijf Verhuis Experts B.V. uw verhuizing gaat verzorgen leest u hier onze werkwijze. Wilt u zelf al van tevoren beginnen uw verhuizing goed voor te bereiden leest u dan hier onze verhuistips. We raden u aan om altijd voor onze verhuisadviseurs te kiezen voor een gratis en vrijblijvend bezoek om u een zo precies mogelijk offerte aan te bieden.

Onze diensten

Onze verhuisservice en verhuizers zijn 7 dagen per week tot uw dienst beschikbaar met meerdere verhuis en vrachtwagens, verhuisliften en opgeleide en professionele verhuizers en vakmannen. Vraag vrijblijvend een offerte aan en u wordt binnen 6 uur teruggebeld voor een afspraak! Neemt u gerust contact op met ons via 085-0434885. Met meerdere vestigingen in heel Nederland en eigen opslag kunnen wij uw verhuizing altijd het voordeligst uitvoeren.

Verhuis Experts B.V. biedt altijd een professioneel en voordelige verhuisdiensten door heel Nederland.

Onze adviseur komt graag bij u langs voor een inventarisatie van roerende goederen ter verhuizing.

Onze Diensten

7 dagen per week beschikbaar

Onze diensten gaan maar door! Onze verhuis experts helpen u 7 dagen per week met uw verhuizing, opslaan van uw inboedel en ontruiming. Vroeg in de ochtend tot laat in de avond!

Geen klus is te klein

Elke klus is anders en vereist een andere aanpak. Voor zowel een gehele inboedel verhuizing tot slecht een item bijvoorbeeld een piano bent u bij onze verhuizers aan het juiste adres!

Demonteren en Installeren

Een van de prioriteiten binnen onze onderneming is het investeren in onze vakmanschap. Onze handyman zijn opgeleide ervaren vakmannen die met hun passie en kennis graag u helpen!

Onze Werkwijze

  • Gratis en vrijblijvende aanvragen via de telefoon of de website.
  • Gratis offerte ontvangen en deze telefonisch of per mail bespreken.
  • De verhuizing inplannen en verhuistips en verhuismateriaal ontvangen.
  • Ontzorgd verhuizen en heerlijk genieten van uw nieuwe woning.

Extra Diensten

U kunt bij ons een verhuislift huren voor uw verhuizing die door ons uitgevoerd gaat worden. Moeten objecten naar een hoger gelegen verdieping gebracht worden en is een trapgat te smal of past het niet door een deur, dan zetten wij een verhuislift in. Hiermee kunnen wij de objecten naar de plek van bestemming brengen en alle hindernissen overwinnen. Een verhuislift kunt u voor verschillende doeleinden gebruiken, dus passen we voor de huur van de verhuislift onze agenda aan uw wensen. Bijvoorbeeld als er alleen maar enkel een object naar beneden gehaald hoeft te worden, dan is het vanzelfsprekend dat u niet voor de hele dag hoeft te betalen. De lift staat op het gewenste tijdstip voor u klaar daar waar u die wilt hebben. Wilt u de verhuislift voor de hele dag huren dan kan dat ook uiteraard. Verhuislift huren kan bij ons in meerdere steden zoals Den haag, Rotterdam, Amsterdam en Utrecht.

Lees verder ...