Piano transport

Professioneel en zonder zorgen uw piano verhuizen


Een piano verhuizen is een vak apart. Een piano is een enorm kwetsbaar en vaak erg kostbaar instrument. Niet alleen is een piano ontzettend zwaar, een piano weegt makkelijk 300 kilo, maar ze zijn ook erg onhandig. Daarom is het vrijwel onmogelijk om een piano een trap op of af te krijgen. Dankzij jarenlange ervaring weten onze verhuizers precies wat ze moeten doen wanneer ze een piano verhuizen. Wij nemen graag deze klus van u over, zodat uw piano zonder zorgen van de oude locatie naar de nieuw locatie komt. Piano verhuizen bij Verhuisbedrijf Verhuis Experts B.V. gebeurt heel professioneel en altijd in volledige overleg met de klant. Al jaren raden klanten onze service aan bij nieuwe eigenaar van hun piano wanneer deze wordt doorverkocht.


Hoe we uw piano verhuizen?

1- Om de buitenkant van de piano te beschermen krijgt deze als eerst extra beschermlagen. Wij pakken altijd als eerst de piano met dekens in en vervolgens wikkelen we deze geheel in stretchfolie. Op deze manier is de piano geheel beschermd tegen krassen en kleine stootjes. 

2- Wanneer wij een zware piano verhuizen, komen we met minimaal 4 verhuizers om zowel de verhuizers niet te zwaar belasten maar ook meer bescherming en veiligheid te garanderen voor uw piano

3- Op het moment dat de piano in de bakwagen geladen is, zal deze stevig vastgebonden worden aan de rekken door het gebruiken van stevige spanbanden. Zo voorkomen we dat de piano gaat omvallen of dat er schade ontstaat zowel aan de buitenkant als de binnenkant.

Bent u benieuwd naar de kosten voor het verhuizen van uw piano? Vraag dan een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Geen lift aanwezig?

Om uw piano vanaf de begane grond te verhuizen maken we gebruik van hondjes. Dit zijn plankjes op bokwielen. De piano wordt op het hondje geplaatst en kan zo veilig richting de verhuiswagen worden gereden. Als uw piano vanaf een bovenliggende verdieping verhuisd moet worden, maken we gebruik van een verhuislift.

We verhuizen een piano altijd alleen maar via een lift vanwege het gewicht en de omvang van een piano en nooit via de trap. Wanneer er geen lift aanwezig is zullen we gebruik maken van een verhuislift.

Wilt u binnenkort een piano verhuizen? Een offerte aanvragen is gratis en vrijblijvend.

Wanneer u overweegt uw piano verhuizen door een professioneel bedrijf te laten doen, dan is uw piano bij ons in de goede handen. Verhuisbedrijf Verhuis Experts B.V. doet dit al jarenlang met succes. Zelf klanten van ons die hun Piano doorverkopen raden onze piano verhuisservice aan de nieuwe eigenaar. 

Indien u gebruik wenst te maken van onze piano verhuisservice ontvangen wij in uw offerteaanvraag graag de volgende gegevens over uw piano transport:

- Heeft u een horizontale of een vleugel piano?
- In wat voor woning staat de piano op dit moment?
- Als het om een flat gaat, is de flat voorzien van een lift?
- Hoe is de toegang? Zijn er obstakels, drempels, grind, etc.?
- Locaties voor ophalen en afzetten?

Verhuis Experts B.V. biedt altijd een professioneel en voordelige verhuisdiensten door heel Nederland.

Onze adviseur komt graag bij u langs voor een inventarisatie van roerende goederen ter verhuizing.

Onze Diensten

7 dagen per week beschikbaar

Onze diensten gaan maar door! Onze verhuis experts helpen u 7 dagen per week met uw verhuizing, opslaan van uw inboedel en ontruiming. Vroeg in de ochtend tot laat in de avond!

Geen klus is te klein

Elke klus is anders en vereist een andere aanpak. Voor zowel een gehele inboedel verhuizing tot slecht een item bijvoorbeeld een piano bent u bij onze verhuizers aan het juiste adres!

Demonteren en Installeren

Een van de prioriteiten binnen onze onderneming is het investeren in onze vakmanschap. Onze handyman zijn opgeleide ervaren vakmannen die met hun passie en kennis graag u helpen!

Onze Werkwijze

  • Gratis en vrijblijvende aanvragen via de telefoon of de website.
  • Gratis offerte ontvangen en deze telefonisch of per mail bespreken.
  • De verhuizing inplannen en verhuistips en verhuismateriaal ontvangen.
  • Ontzorgd verhuizen en heerlijk genieten van uw nieuwe woning.

Extra Diensten

U kunt bij ons een verhuislift huren voor uw verhuizing die door ons uitgevoerd gaat worden. Moeten objecten naar een hoger gelegen verdieping gebracht worden en is een trapgat te smal of past het niet door een deur, dan zetten wij een verhuislift in. Hiermee kunnen wij de objecten naar de plek van bestemming brengen en alle hindernissen overwinnen. Een verhuislift kunt u voor verschillende doeleinden gebruiken, dus passen we voor de huur van de verhuislift onze agenda aan uw wensen. Bijvoorbeeld als er alleen maar enkel een object naar beneden gehaald hoeft te worden, dan is het vanzelfsprekend dat u niet voor de hele dag hoeft te betalen. De lift staat op het gewenste tijdstip voor u klaar daar waar u die wilt hebben. Wilt u de verhuislift voor de hele dag huren dan kan dat ook uiteraard. Verhuislift huren kan bij ons in meerdere steden zoals Den haag, Rotterdam, Amsterdam en Utrecht.

Lees verder ...