Senioren Verhuizingen

Verhuisbedrijf Verhuis Experts B.V.  is er voor iedereen ook voor senioren. Juist wanneer u wat ouder bent, en wel wat extra hulp kunt gebruiken, bent u bij Verhuisbedrijf Verhuis Experts B.V. aan het juiste adres. Voor senioren is verhuizen een ingrijpend gebeuren in uw leven. Senioren, gehandicapten en hulpbehoevenden zijn ook vaak niet in staat om de verhuizing afdoende voor te bereiden.


U bent senior en u gaat verhuizen? Als dé Experts in seniorenverhuizingen weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om te luisteren naar uw wensen. Al heel wat mensen lieten hun seniorenverhuizing daarom over aan Verhuisbedrijf Verhuis Experts B.V. Want bij ons kenmerken persoonlijk contact en heldere afspraken een goed verloop van uw verhuizing. Zo komt onze verhuisadviseur van tevoren vrijblijvend langs voor het maken van een offerte op maat. Door uw verhuizing geheel met u door te nemen en de extra services die wij u bieden, is uw verhuizing van A tot Z geregeld. 


Wat is anders bij een seniorenverhuizing?

Een seniorenverhuizing is in veel opzichten gelijk aan andere verhuizingen, maar toch zijn er wel een aantal verschillen. Bij een seniorenverhuizing is er vaak sprake van bewoners die minder flexibel zijn. Hierdoor zijn in de meeste gevallen de bewoners van het pand niet meer in staat om zelf werkzaamheden te verrichten met betrekking tot de verhuizing. Onze medewerkers zijn zo opgeleid dat zij hier goed mee kunnen omgaan en nemen u deze zorg graag, in samenspraak met u, uit handen. Wij helpen u graag met senioren verhuizen. Zo verloopt de stressvolle periode van een verhuizing een stuk soepeler, omdat we met u meedenken en helpen bij uw behoeften. 


Waarom kiest u voor Verhuisbedrijf Verhuis Experts B.V. voor uw seniorenverhuizing?

Als erkend verhuisbedrijf is Verhuisbedrijf Verhuis Experts B.V. een betrouwbare partner voor uw seniorenverhuizing. Naast de fysieke verhuizing kunnen onze gediplomeerde vakmensen u ook helpen bij het professioneel in- en uitpakken of het bezemschoon opleveren van de oude woning. Met de juiste begeleiding en aandacht bieden wij de extra zorg die nodig is. Zoals ook het opslaan van inboedel in onze eigen opslag of het afvoeren van overtollige meubilair naar de stort.

Wij verhuizen ouderen en senioren in onder andere de volgende steden. Staat uw woonplaats er niet bij? Zie de lijst van alle steden onderaan deze pagina of vraag naar de mogelijkheden van verhuisservice Verhuis Experts B.V. We helpen u graag en proberen altijd met u mee te denken en te zorgen voor de best passende oplossing.

AmsterdamDen HaagUtrechtRotterdamArnhemDen BoschBredaTilburgEindhovenNijmegen,

en nog meer steden ...
 

 Waar helpen we u nog meer bij?

Dat het voor elke verhuizing belangrijk is dat u zoveel mogelijk losse spullen in de verhuisdozen verpakt. Deze verhuisdozen kunt u snel en gemakkelijk bij ons aanschaffen en we leveren ze bij u gratis aan de deur. Waar nodig hebben ook wij speciale dozen voor uw service voor het kwetsbare verhuisgoed en een kleiner formaat boekendozen. De verhuisdozen worden door ons voorafgaand aan uw verhuizing in ruim voldoende hoeveelheid bij u bezorgd. Daarnaast kunnen we ook andere materiaal leveren zoals tape en inpakpapier zodat u goed voorbereid aan de slag kan. Het inpakpapier, voor het inpakken van glas- en aardewerk, zorgt ervoor het servies schoon en fris blijft. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld het gebruik van krantenpapier. 
 

Hulp nodig bij het inpakken?

Natuurlijk kunt u het inpakken van de verhuisdozen ook met een gerust hart aan ons overlaten. De keuze is geheel aan u. Wij verhuizen op de manier die u het prettigst vindt. Standaard beschermen wij uw inboedel tijdens de verhuizing met verschillende verpakkingsmaterialen zoals stretchfolie, noppenfolie en verhuisdekens. Zo worden bijvoorbeeld verhuisdekens en meubelhoezen gebruikt. Noppenfolie wikkelen wij om de kwetsbare verhuisgoederen, die zodoende door luchtkussentjes worden beschermd. Als ervaren verhuizers zijn wij als geen ander wegwijs in de wereld van het verhuizen. Uw kostbare eigendommen verhuizen is tenslotte het specialisme van Verhuis Experts B.V. 

Onze diensten

Onze verhuisservice en verhuizers zijn 7 dagen per week tot uw dienst beschikbaar met meerdere verhuis en vrachtwagens, verhuisliften en opgeleide en professionele verhuizers en vakmannen. Vraag vrijblijvend een offerte aan en u wordt binnen 6 uur teruggebeld voor een afspraak! Neemt u gerust contact op met ons via 085-0434885. Met meerdere vestigingen in heel Nederland en eigen opslag kunnen wij uw verhuizing altijd het voordeligst uitvoeren.

Verhuis Experts B.V. biedt altijd een professioneel en voordelige verhuisdiensten door heel Nederland.

Onze adviseur komt graag bij u langs voor een inventarisatie van roerende goederen ter verhuizing.

Onze Diensten

7 dagen per week beschikbaar

Onze diensten gaan maar door! Onze verhuis experts helpen u 7 dagen per week met uw verhuizing, opslaan van uw inboedel en ontruiming. Vroeg in de ochtend tot laat in de avond!

Geen klus is te klein

Elke klus is anders en vereist een andere aanpak. Voor zowel een gehele inboedel verhuizing tot slecht een item bijvoorbeeld een piano bent u bij onze verhuizers aan het juiste adres!

Demonteren en Installeren

Een van de prioriteiten binnen onze onderneming is het investeren in onze vakmanschap. Onze handyman zijn opgeleide ervaren vakmannen die met hun passie en kennis graag u helpen!

Onze Werkwijze

  • Gratis en vrijblijvende aanvragen via de telefoon of de website.
  • Gratis offerte ontvangen en deze telefonisch of per mail bespreken.
  • De verhuizing inplannen en verhuistips en verhuismateriaal ontvangen.
  • Ontzorgd verhuizen en heerlijk genieten van uw nieuwe woning.

Extra Diensten

U kunt bij ons een verhuislift huren voor uw verhuizing die door ons uitgevoerd gaat worden. Moeten objecten naar een hoger gelegen verdieping gebracht worden en is een trapgat te smal of past het niet door een deur, dan zetten wij een verhuislift in. Hiermee kunnen wij de objecten naar de plek van bestemming brengen en alle hindernissen overwinnen. Een verhuislift kunt u voor verschillende doeleinden gebruiken, dus passen we voor de huur van de verhuislift onze agenda aan uw wensen. Bijvoorbeeld als er alleen maar enkel een object naar beneden gehaald hoeft te worden, dan is het vanzelfsprekend dat u niet voor de hele dag hoeft te betalen. De lift staat op het gewenste tijdstip voor u klaar daar waar u die wilt hebben. Wilt u de verhuislift voor de hele dag huren dan kan dat ook uiteraard. Verhuislift huren kan bij ons in meerdere steden zoals Den haag, Rotterdam, Amsterdam en Utrecht.

Lees verder ...