Spoed Verhuizingen


Regelmatig worden wij benaderd met de vraag of wij met spoed een verhuizing kunnen verzorgen, een spoedverhuizing dus! Het kan gebeuren dat u door omstandigheden opeens snel moet verhuizen. Niet prettig, maar zeker niet onmogelijk. Wij begrijpen dat de nood hoog kan zijn door bijvoorbeeld een afmelding van een verhuizer of problemen in de thuissituatie. Wij zijn daarom ook bij spoed beschikbaar.

Mocht u terechtkomen in een dergelijke situatie dan staan wij uiteraard voor u klaar. Wij werken 7 dagen in de week en onze fitte verhuizers deinzen niet terug om voor u nog even langer door te gaan, zelfs tot in de late uurtjes. Dus ook bij een spoedverhuizing bent u bij ons aan het juiste adres.

Bij ons bekende oorzaken voor een spoedverhuizing:

  • Onenigheid met de huurbaas

  • Echtscheiding of relatieproblemen

  • Foute planning

  • Afmelding ander verhuisbedrijf

Bij een spoedverhuizing gaan wij flexibel te werk. Het is voor u een ingrijpend besluit om te verhuizen. De verhuisdag komt naderbij, u moet soms last-minute besluiten nemen, uw wensen kristalliseren zich uit terwijl u de verhuizing steeds beter voor ogen kunt halen.

De Verhuisbedrijf Verhuis Experts B.V. staat graag klaar voor u. Met onze ervaring in spoedverhuizingen kunnen goed werken onder druk. We weten direct wat er moet gebeuren en nemen alle zorg uit handen. We regelen alles, van inpakken tot uitpakken. Want bij een spoedverhuizing heeft u meestal wel wat anders aan uw hoofd. Zo’n spoedverhuizing is vaak stressvol en wij kunnen daar goed mee omgaan.

ZORGELOZE SPOEDVERHUIZING

Een verhuizing brengt altijd een heleboel stress met zich mee. Dan kunt u zeker voorstellen hoe het gaat op het moment dat er spoed bij komt kijken. Wij doen er alles aan om u ook op dit moment goed te helpen met verhuizen. Wij denken altijd met u mee zodat de stress die de verhuizing met zich meebrengt zoveel mogelijk wordt ingeperkt. Wij werken uitsluitend met goed opgeleide verhuizers die altijd op een duidelijke manier communiceren. Bij ons dus altijd:

  • Goed opgeleide verhuizers

  • Duidelijk communicatie

Verhuisbedrijf Verhuis Experts B.V. voert spoed verhuizingen in onder andere de volgende steden. Staat uw woonplaats er niet bij? Zie de lijst van alle steden onderaan deze pagina of vraag naar de mogelijkheden van verhuisservive Verhuis Experts B.V. We helpen u graag en proberen altijd met u mee te denken en te zorgen voor de best passende oplossing.

AmsterdamDen HaagUtrechtRotterdamArnhemDen BoschBredaTilburgEindhovenNijmegen,

en nog meer steden ...
 

 Waar helpen we u nog meer bij?

Dat het voor elke verhuizing belangrijk is dat u zoveel mogelijk losse spullen in de verhuisdozen verpakt. Deze verhuisdozen kunt u snel en gemakkelijk bij ons aanschaffen en we leveren ze bij u gratis aan de deur. Waar nodig hebben ook wij speciale dozen voor uw service voor het kwetsbare verhuisgoed en een kleiner formaat boekendozen. De verhuisdozen worden door ons voorafgaand aan uw verhuizing in ruim voldoende hoeveelheid bij u bezorgd. Daarnaast kunnen we ook andere materiaal leveren zoals tape en inpakpapier zodat u goed voorbereid aan de slag kan. Het inpakpapier, voor het inpakken van glas- en aardewerk, zorgt ervoor het servies schoon en fris blijft. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld het gebruik van krantenpapier. 
 

Hulp nodig bij het inpakken?

Natuurlijk kunt u het inpakken van de verhuisdozen ook met een gerust hart aan ons overlaten. De keuze is geheel aan u. Wij verhuizen op de manier die u het prettigst vindt. Standaard beschermen wij uw inboedel tijdens de verhuizing met verschillende verpakkingsmaterialen zoals stretchfolie, noppenfolie en verhuisdekens. Zo worden bijvoorbeeld verhuisdekens en meubelhoezen gebruikt. Noppenfolie wikkelen wij om de kwetsbare verhuisgoederen, die zodoende door luchtkussentjes worden beschermd. Als ervaren verhuizers zijn wij als geen ander wegwijs in de wereld van het verhuizen. Uw kostbare eigendommen verhuizen is tenslotte het specialisme van Verhuis Experts B.V. 

Onze diensten

Onze verhuisservice en verhuizers zijn 7 dagen per week tot uw dienst beschikbaar met meerdere verhuis en vrachtwagens, verhuisliften en opgeleide en professionele verhuizers en vakmannen. Vraag vrijblijvend een offerte aan en u wordt binnen 6 uur teruggebeld voor een afspraak! Neemt u gerust contact op met ons via 085-0434885. Met meerdere vestigingen in heel Nederland en eigen opslag kunnen wij uw verhuizing altijd het voordeligst uitvoeren.

Verhuis Experts B.V. biedt altijd een professioneel en voordelige verhuisdiensten door heel Nederland.

Onze adviseur komt graag bij u langs voor een inventarisatie van roerende goederen ter verhuizing.

Onze Diensten

7 dagen per week beschikbaar

Onze diensten gaan maar door! Onze verhuis experts helpen u 7 dagen per week met uw verhuizing, opslaan van uw inboedel en ontruiming. Vroeg in de ochtend tot laat in de avond!

Geen klus is te klein

Elke klus is anders en vereist een andere aanpak. Voor zowel een gehele inboedel verhuizing tot slecht een item bijvoorbeeld een piano bent u bij onze verhuizers aan het juiste adres!

Demonteren en Installeren

Een van de prioriteiten binnen onze onderneming is het investeren in onze vakmanschap. Onze handyman zijn opgeleide ervaren vakmannen die met hun passie en kennis graag u helpen!

Onze Werkwijze

  • Gratis en vrijblijvende aanvragen via de telefoon of de website.
  • Gratis offerte ontvangen en deze telefonisch of per mail bespreken.
  • De verhuizing inplannen en verhuistips en verhuismateriaal ontvangen.
  • Ontzorgd verhuizen en heerlijk genieten van uw nieuwe woning.

Extra Diensten

U kunt bij ons een verhuislift huren voor uw verhuizing die door ons uitgevoerd gaat worden. Moeten objecten naar een hoger gelegen verdieping gebracht worden en is een trapgat te smal of past het niet door een deur, dan zetten wij een verhuislift in. Hiermee kunnen wij de objecten naar de plek van bestemming brengen en alle hindernissen overwinnen. Een verhuislift kunt u voor verschillende doeleinden gebruiken, dus passen we voor de huur van de verhuislift onze agenda aan uw wensen. Bijvoorbeeld als er alleen maar enkel een object naar beneden gehaald hoeft te worden, dan is het vanzelfsprekend dat u niet voor de hele dag hoeft te betalen. De lift staat op het gewenste tijdstip voor u klaar daar waar u die wilt hebben. Wilt u de verhuislift voor de hele dag huren dan kan dat ook uiteraard. Verhuislift huren kan bij ons in meerdere steden zoals Den haag, Rotterdam, Amsterdam en Utrecht.

Lees verder ...