Zakelijke Verhuizingen

Ook voor zakelijke opdrachtgevers staan wij graag voor u klaar. Bij een zakelijke verhuizing snappen wij dat tijd en snelheid voor u belangrijk is. Dankzij onze jarenlange ervaring met grote en complexe verhuizingen kunnen wij een verhuizing op maat aanbieden. Uw bedrijfsverhuizing zal snel en efficiënt verlopen zonder kostbaar tijdverlies. Een complete kantoorinventaris wordt met de nodige zorg en discretie door ons verhuisd naar uw nieuwe locatie. Als Erkend Project Verhuizer zijn wij ruim ervaren in het organiseren van project- en kantoorverhuizingen.


Onze verhuizers staan voor u klaar!

Een bedrijfsverhuizing uitbesteden scheelt veel kostbare tijd. Met Verhuisbedrijf Verhuis Experts B.V. bent u verzekerd van een professionele verhuisservice en voorkomen van onnodige extra verhuiskosten. Een vlekkeloze projectverhuizing is vrijwel ondenkbaar zonder een goede voorbereiding. We leveren professionele zakelijke verhuizingen tegen een lager tarief door onze flexibele en efficiënte aanpak. Wij zorgen bij de zakelijke verhuizing dat dit op de juiste manier uitgevoerd wordt en uiteraard zo snel en flexibel mogelijk. Zo kunt u en uw werknemers snel weer aan de slag op de nieuwe locatie. 

Geen opdracht is te klein of te groot voor ons. Wij denken niet in problemen, maar in oplossingen.

Bij elke kantoor- of bedrijfsverhuizing staat de continuïteit van uw organisatie centraal. Een strakke en professionele planning is een vereiste die niet mag ontbreken. Door een goede voorbereiding en een duidelijk tijdschema hoeft uw bedrijf vrijwel niet stil te staan. Omdat geen bedrijf hetzelfde is stellen wij altijd voor om samen een duidelijk stappenplan op te stellen. Hiermee zijn beide partijen volledig op de hoogte en weet iedereen wat er van hen verwacht wordt.
Uw klanten zullen dan minimale hinder ondervinden van uw verhuizing.

Tijd is kostbaar!

Daar weten wij alles van. En daarom zorgen wij dat uw zakelijke verhuizing altijd tot in de details wordt uitgevoerd.

Hoe gaan we te werk?

Er wordt ten aller tijden tevoren een draaiboek opgesteld waarin de gehele planning opgenomen wordt. We werken met professionele softwareprogramma’s waarmee we ruim tevoren in overleg met de verhuis coördinator een plattegrond opstellen zodat de verhuizing vlekkeloos verloopt. In deze overzichtelijke draaiboek wordt nauwkeurig weergegeven wat van iedereen verlangd wordt en hoeveel tijd daarvoor nodig is. Hierbij wordt ook rekening gehouden met levertijden van meubilair, bouwactiviteiten, vergunningen etc. zodat er zich geen onverwachte problemen kunnen voordoen tijdens de verhuizing.

Samenvatting zakelijke verhuisservice van Verhuisbedrijf Verhuis Experts B.V.

  • Bij bedrijfsverhuizingen maken wij een strakke tijdsplanning, zodat de productie van uw bedrijf zo veel mogelijk door kan gaan.

  • Wij richten uw nieuwe bedrijfspand naar uw wensen in.

  • Wij nemen ons eigen materiaal mee, zodat u daar niet aan hoeft te denken.

  • Wij kunnen u helpen uw nieuwe magazijn efficiënt in te delen. Hierbij houden we rekening met de omloopsnelheid en de piekhoogte.

Opslagruimte nodig?

Wij hebben een eigen opslagruimte waarin u uw bedrijfsinboedel, denk aan meubelen of het archief, tijdelijk kunt opslaan in houten kratten of containers. De omgeving waarin wij uw bedrijfseigendommen opslaan is uiterst veilig. 

 Opkoper nodig?

Vaak willen bedrijven tijdens een zakelijke verhuizing nieuwe kantoor meubilaire aanschaffen. Het is dan zonde om de oude gratis en voor niks weg te doen of zelfs daarvoor grofvuil kosten te moeten betalen. Verhuisbedrijf Verhuis Experts B.V. heeft een uitgebereid netwerk aan partners zoals potentiële kopers die de hele of gedeelte van de inventaris over willen kopen voor een redelijke bedrag. 

Onze diensten

Onze verhuisservice en verhuizers zijn 7 dagen per week tot uw dienst beschikbaar met meerdere verhuis en vrachtwagens, verhuisliften en opgeleide en professionele verhuizers en vakmannen. Vraag vrijblijvend een offerte aan en u wordt binnen 6 uur teruggebeld voor een afspraak! Neemt u gerust contact op met ons via 085-0434885. Met meerdere vestigingen in heel Nederland en eigen opslag kunnen wij uw verhuizing altijd het voordeligst uitvoeren.

Verhuis Experts B.V. biedt altijd een professioneel en voordelige verhuisdiensten door heel Nederland.

Onze adviseur komt graag bij u langs voor een inventarisatie van roerende goederen ter verhuizing.

Onze Diensten

7 dagen per week beschikbaar

Onze diensten gaan maar door! Onze verhuis experts helpen u 7 dagen per week met uw verhuizing, opslaan van uw inboedel en ontruiming. Vroeg in de ochtend tot laat in de avond!

Geen klus is te klein

Elke klus is anders en vereist een andere aanpak. Voor zowel een gehele inboedel verhuizing tot slecht een item bijvoorbeeld een piano bent u bij onze verhuizers aan het juiste adres!

Demonteren en Installeren

Een van de prioriteiten binnen onze onderneming is het investeren in onze vakmanschap. Onze handyman zijn opgeleide ervaren vakmannen die met hun passie en kennis graag u helpen!

Onze Werkwijze

  • Gratis en vrijblijvende aanvragen via de telefoon of de website.
  • Gratis offerte ontvangen en deze telefonisch of per mail bespreken.
  • De verhuizing inplannen en verhuistips en verhuismateriaal ontvangen.
  • Ontzorgd verhuizen en heerlijk genieten van uw nieuwe woning.

Extra Diensten

U kunt bij ons een verhuislift huren voor uw verhuizing die door ons uitgevoerd gaat worden. Moeten objecten naar een hoger gelegen verdieping gebracht worden en is een trapgat te smal of past het niet door een deur, dan zetten wij een verhuislift in. Hiermee kunnen wij de objecten naar de plek van bestemming brengen en alle hindernissen overwinnen. Een verhuislift kunt u voor verschillende doeleinden gebruiken, dus passen we voor de huur van de verhuislift onze agenda aan uw wensen. Bijvoorbeeld als er alleen maar enkel een object naar beneden gehaald hoeft te worden, dan is het vanzelfsprekend dat u niet voor de hele dag hoeft te betalen. De lift staat op het gewenste tijdstip voor u klaar daar waar u die wilt hebben. Wilt u de verhuislift voor de hele dag huren dan kan dat ook uiteraard. Verhuislift huren kan bij ons in meerdere steden zoals Den haag, Rotterdam, Amsterdam en Utrecht.

Lees verder ...