Openingstijden

Ma. t/m za. 08:00 - 22:00
Zo. 10:00 - 18:00

DE JUISTE VAKKENNIS

WIJ NEMEN AL UW
VERHUISZORGEN WEG

Wij hebben ons gespecialliseerd in verhuizingen en transport over heel Nederlanden Europa.

Jouw verhuizing, onze zorg

Verhuis Experts

Uw bezittingen snel en veilig op de plaats van bestemming of op de juiste manier opgeslagen.

VERHUIS- EN TRANSPORT IN HEEL NEDERLAND


Verhuis Experts in Den Haag heeft bewust voor deze naam gekozen. Wij hebben ons gespecialiseerd in verhuizingen en transporten. Wij hebben een ervaring van ruim tien jaar en al onze medewerkers beschikken over de juiste vakkennis, die ook voortdurend op peil wordt gehouden, om u zo optimaal van dienst te kunnen zijn.

Doordat wij ons bedrijf efficiënt hebben ingericht, kunnen wij u een concurrerend tarief bieden voor al onze diensten.

Vraag een offerte aan

Beschrijf hieronder wat je gaat verhuizen... bijv. De inhoud van een 4-kamer woning / Gehele inboedel / gedeeltelijke inboedel / een of enkel stuk inboedel / anders

7 dagen per week beschikbaar

7 dagen per week
beschikbaar

Duidelike prijsafspraken

Duidelike
prijsafspraken

Demonteren en Installeren

Demonteren
en Installeren

Geen klus is te klein

Geen klus
is te klein

Jouw verhuizing, onze zorg

Opslag van uw inboedel en het transport

Ons werkgebied strekt zich uit in ongeveer 100 kilometer rondom Den Haag en omvat de provincies Zuid-Holland, Utrecht en de regio Amsterdam. Onze opdrachtgevers zijn particulieren en bedrijven. De door ons uitgebrachte offertes zijn altijd duidelijk, zodat u nooit voor verrassingen achteraf komt te staan.

Door onze zorgvuldige werkwijze worden al uw eigendommen met de nodige zorg en discretie behandeld. Kwaliteit van onze dienstverlening en service staan bij ons hoog in het vaandel.

Opslag van inboedels en kantoorinventarissen

Naast verhuizingen en transporten bieden wij ook de mogelijkheid om uw complete inboedel of kantoorinventaris, maar ook kleinere objecten als bijvoorbeeld een piano op te slaan. Hiervoor hebben wij een samenwerkingsverband met een bedrijf, dat dezelfde hoge kwaliteitseisen als wij hanteert.

De opslagboxen hebben verschillende volumes, zodat u altijd een geschikte opslagbox kunt kiezen en dus nooit te veel betaalt. De opslagboxen zijn beschikbaar in de volgende volumes: 1m3 t/m 120m3. Ideaal bijvoorbeeld als u gaat verhuizen en uw inboedel of een gedeelte daarvan tijdelijk moet opslaan. De opslagruimtes zijn geconditioneerd en bewaakt.

Opslag van inboedels en kantoorinventarissen.

Ontruimingen

Wij verzorgen ook professionele ontruimingen. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn ingeval van overlijden van de bewoner of bij huisuitzettingen. De woning wordt opgeleverd na een grondige eindschoonmaak en wij verzorgen ook onder andere het verwijderen van de vloerbedekking, gordijnen en het afvoeren van grofvuil.

Wij voeren zowel kleine als grote ontruimingen uit. Hiervoor krijgt u een duidelijk plan van aanpak. Informeer naar de mogelijkheden.

Professionele ontruimingen

OPSLAG VAN INBOEDELS...

Naast verhuizingen en transporten biedt verhuisbedrijf experts ook de mogelijkheid om uw complete inboedel of kantoorinventaris, maar doet verhuisbedrijf experts (contact) ook kleinere objecten als bijvoorbeeld een piano op te slaan. Hiervoor heeft verhuisbedrijf experts een samenwerkingsverband met een bedrijf, dat dezelfde hoge kwaliteitseisen als wij hanteert.


Lees meer...

Extra diensten en pr...

U kunt rekenen op grote flexibiliteit van verhuisbedrijf experts (diensten). verhuisbedrijf experts is zeven dagen per week inzetbaar voor uw verhuizingen en transporten. U als klant staat bij verhuisbedrijf experts (diensten) op een voetstuk, daarom biedt verhuisbedrijf experts een extra service. Wilt of kunt u uw inboedel niet zelf inpakken, dan verzorgt verhuisbedrijf experts dat graag voor u.


Lees meer...

Verhuis- en Transpor...

Verhuis Experts in Den Haag heeft bewust voor deze naam gekozen. Verhuisbedrijf experts (producten) heeft zich gespecialiseerd in verhuizingen en transporten.Verhuisbedrijf experts heeft een ervaring van ruim tien jaar en al onze medewerkers beschikken over de juiste vakkennis, die ook voortdurend op peil wordt gehouden, om u zo optimaal van dienst te kunnen zijn. Doordat Verhuisbedrijf experts efficiënt is ingericht,...


Lees meer...

Verhuis Experts bied...

De expertise van verhuisbedrijf experts ligt in het verzorgen van verhuizingen in Nederland en het buitenland. Het verhuisteam van verhuisbedrijf experts verzorgt verhuizingen voor particulieren en bedrijven. Wanneer je gaat verhuizen breekt er een hectische periode aan. Misschien word je al een beetje zenuwachtig van het idee. Dat is niet nodig als je kiest voor een Erkende Verhuizer zoals verhuisbedrijf...


Lees meer...
0123

Neem contact met ons op

Neem gerust contact op voor vragen of een gratis en vrijblijvende offerte!

Schoonmaak voor particulieren en bedrijven

Extra diensten en producten

U kunt rekenen op onze grote flexibiliteit, wij zijn zeven dagen per week inzetbaar voor uw verhuizingen en transporten. U als klant staat bij ons op een voetstuk, daarom bieden wij een extra service. Wilt of kunt u uw inboedel niet zelf inpakken, dan verzorgen wij dat graag voor u. Wilt u het zelf doen, dan vindt u elders op de website alle benodigdheden, die u bij ons kunt aanschaffen. Ook het demonteren van meubelen en deze weer monteren op het nieuwe adres behoort tot de mogelijkheden.

Wij hebben voldoende capaciteit voor niet alleen kleine projecten, maar ook grote opdrachten kunnen wij zonder probleem uitvoeren naar volle tevredenheid van de klant. Voor de juiste uitvoering beschikken wij over het benodigde materieel. Wij hebben meerdere verhuiswagens variërend van 15 m3 tot 22 m3, verhuisliften en kunnen altijd extra voertuigen, zoals vrachtwagens inzetten.

Verhuis Experts

Jouw verhuizing, onze zorg.
Wij hebben ons gespecialiseerd in verhuizingen en transporten.

Contact Ons

Fruitweg 25,
2525 KG Den Haag

Openingstijden

Ma. t/m za. 08:00 - 22:00
Zo. 10:00 - 18:00