Piano verhuisservice Delft


Professioneel en zonder zorgen uw piano verhuizen in Delft

Een piano verhuizen is een vak apart. Een piano is een enorm kwetsbaar en vaak erg kostbaar instrument. Niet alleen is een piano ontzettend zwaar, een piano weegt makkelijk 300 kilo, maar ze zijn ook erg onhandig. Daarom is het vrijwel onmogelijk om een piano een trap op of af te krijgen. Dankzij jarenlange ervaring weten onze verhuizers precies wat ze moeten doen wanneer ze een piano verhuizen. Wij nemen graag deze klus van u over, zodat uw piano zonder zorgen van de oude locatie naar de nieuw locatie komt. Piano verhuizen bij Verhuisbedrijf Verhuis Experts B.V. gebeurt heel professioneel en altijd in volledige overleg met de klant. Al jaren raden klanten onze service aan bij nieuwe eigenaar van hun piano wanneer deze wordt doorverkocht.

Hoe we uw piano verhuizen?


1- Om de buitenkant van de piano te beschermen krijgt deze als eerst extra beschermlagen. Wij pakken altijd als eerst de piano met dekens in en vervolgens wikkelen we deze geheel in stretchfolie. Op deze manier is de piano geheel beschermd tegen krassen en kleine stootjes. 

2- Wanneer wij een zware piano verhuizen, komen we met minimaal 4 verhuizers om zowel de verhuizers niet te zwaar belasten maar ook meer bescerming en veiligheid te garanderen voor uw piano

3- Op het moment dat de piano in de bakwagen geladen is, zal deze stevig vastgebonden worden aan de rekken door het gebruiken van stevige spanbanden. zo voorkomen we dat de piano gaat omvallen of dat er schade ontstaat zowel aan de buitenkant als de binnenkant.

Bent u benieuwd naar de kosten voor het verhuizen van uw piano? Vraag dan een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Geen lift aanwezig?

Om uw piano vanaf de begane grond te verhuizen maken we gebruik van hondjes. Dit zijn plankjes op bokwielen. De piano wordt op het hondje geplaatst en kan zo veilig richting de verhuiswagen worden gereden. Als uw piano vanaf een bovenliggende verdieping verhuisd moet worden, maken we gebruik van een verhuislift.

We verhuizen een piano altijd alleen maar via een lift vanwege het gewicht en de omvang van een piano en nooit via de trap. Wanneer er geen lift aanwezig is zullen we gebruik maken van een verhuislift.

Wilt u binnenkort een piano verhuizen? Een offerte aanvragen is gratis en vrijblijvend.

Wanneer u overweegt uw piano verhuizen door een professioneel bedrijf te laten doen, dan is uw piano bij ons in de goede handen. Verhuisbedrijf Verhuis Experts B.V. doet dit al jaren lang met succes. Zelf klanten van ons die hun Piano doorverkopen raden onze piano verhuisservice aan aan de nieuwe eigenaar. 

Indien u gebruik wenst te maken van onze piano verhuisservice ontvangen wij in uw offerteaanvraag graag de volgende gegevens over uw piano transport:

- Heeft u een horizontale of een vleugel piano?
- In wat voor woning staat de piano op dit moment?
- Als het om een flat gaat, is de flat voorzien van een lift?
- Hoe is de toegang? zijn er obstakels, drempels, grind, etc.?
- Locaties voor ophalen en afzetten?

Piano verhuizen in Delft is niet de enige wat verhuisbedrijf Verhuis Experts B.V. aan zijn klanten bied met een garantie. In al onze diensten bieden wij een uitstekende service tegen een betaalbaar en realistische bedrag. Goedkoop verhuizen kan leiden tot latere gevolgen. Verhuisbedrijf die u moet zoeken is het verhuisbedrijf die u een voordelige verhuisservice en een professionele verhuisservice in Delft kan aanbieden. Verhuisservice Verhuis Experts B.V. biedt u daarom ook kwaliteit in verhuizen en kan u toch goedkoop verhuizen. Verhuisbedrijf Delft Verhuis Experts B.V. is een familiebedrijf die al jaren vakkundig verhuisservice biedt aan al zijn klanten door heel Nederland. Verhuisbedrijf Verhuis Experts biedt verhuisservice in:

Particuliere verhuizingen
Zakelijke verhuizingen
Seniorenverhuizingen

Verhuisbedrijf Delft Verhuis Experts B.V. biedt ook service in volgende categorieën:

Piano transport
Meubel transport
In en uitpak werkzaamheden
Demontage en montage werkzaamheden
Handyman service

Experts in verhuizen

Verhuis Experts B.V. heeft door de jaren heen ervoor gezorgd om alleen nog maar de beste personeel in dienst te hebben, over alle nodige kennis, certificaten en vergunningen te schikken en daarmee onze klanten ervan garanderen hun klus betrouwbaar, veilig en flexibel uit te voeren. Klanttevredenheid staat bij Verhuis Experts B.V. op de eerste plaats. Door jaren ervaring hebben wij ons sterk gemaakt in het omgaan met onze klant op onze best en het uitvoeren van onze verhuizingen op onze best. De wensen van de klant nakomen is een van de belangrijke punten in de opleiding die onze verhuizers volgen.