Wij verhuizen u graag in of naar Dordrecht


Er komen jaarlijks duizenden gezinnen naar en rondom Dordrecht verhuizen. Er is veel vraag naar een goede verhuisservice in Rotterdam, een verhuisbedrijf in rotterdam die de verhuizing vakkundig kan uitvoeren maar kan toch goedkoop verhuizen. 

Verhuizen rond Dordrecht


De vakkundige verhuisbedrijf in Dordrecht

Vaak denken mensen dat een verhuisbedrijf dient spullen te vervoeren van A naar B. In het geval van een transport bedrijf is dat wel zo. Want alles wordt van tevoren ingepakt in beschermende verpakkingen en voorzien van allerlei gegevens om die ladingen te kunnen traceren. Wij als verhuisbedrijf Rotterdam met onze verhuis experts zorgen ook voor een geheel verzorgde verhuizing startend bij het inpakken van het gehele inboedel in stevige verhuisdozen en het labelen van alles met verhuisstickers zodat de bestemming van iedere item tevoren al bepaald is wat zorgt voor een soepele verhuizing.

Onze verhuisadviseurs in Dordrecht

Onze verhuisadviseurs zijn adviseur met jaren lang ervaring in de verhuis en transport branche. U kunt een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend bezoek door een van onze adviseurs van maandag t/m vrijdag. het bezoek zal 15 a 20 minuten duren. Tijdens het gesprek zal de adviseur een opname doen van de volume van de verhuizing. Aan de hand hiervan schat hij in welke wagen ingezet moet worden voor uw verhuizing. Aan de hand van de grootte van uw inboedel schat hij in hoeveel verhuizers er nodig zullen zijn en aan de hand van de hoeveel inboedel schat hij in hoeveel tijd er nodig zal zijn voor het uitvoeren van uw gehele klus. Al deze informatie bij elkaar wordt meegenomen in een calculatie waarmee hij u een precieze inschatting kan geven van de kosten voor uw verhuizing. Zo komt zowel u als wij achteraf niet voor de verassing te staan.