Klanten Vertellen

Klanttevredenheid staat bij Verhuis Experts B.V. op de eerste plaats. Door jaren ervaring hebben wij ons sterk gemaakt in het omgaan met onze klant op onze best en het uitvoeren van onze verhuizingen op onze best. De wensen van de klant nakomen is een van de belangrijke punten in de opleiding die onze verhuizers volgen.

0 out of 5
beoordeling: 0 uit 5 met beoordeling

Recensies

  • Ramon ter Steeg

    Een top verhuisbedrijf met hardwerkende jongens. Hamid en Kasper zijn ons wezen helpen naar Almere en we zijn erg tevreden met ze en ook de rest van de verhuisbedrijf.

    12 november 2019 17:25
  • Daphne Spanjer

    Met deze verhuisbedrijf hebben wij onze verhuizing als heel goed ervaren. De prijs was heel goed afgestemd op onze budget en de verhuizing verliep heel vlot.

    11 november 2019 17:00
  • Niels Bruijn

    k heb een hele fijne gevoel achteraf dat ik deze verhuisbedrijf heb ingeschakeld. Ze werken netjes en precies en hebben de nodige kennis in huis om het werk goed af te ronden.

    5 november 2019 15:21
  • Anton de Boer

    Wij zijn zeer tevreden met de verhuizing. Heel behulpzame medewerkers die mee helpen met het uit elkaar halen en weer in elkaar zetten van kasten en bedden. We hebben een groot gezin en zij hebben ons behoorlijk gerust gesteld tijdens de verhuizing. We willen nog een compliment geven aan heer Wand die zelf tijdens de verhuizing langs wilde komen om de verhuizing meer efficiëntie te geven welke nodig was anders zou de verhuizing in 2 dagen moeten gebeuren en dat was echter niet mogelijk. We raden deze verhuisbedrijf graag aan.

    23 oktober 2019 19:32
  • Olaf

    Hele fijne bedrijf om mee te werken. Kantoor mensen zijn heel behulpzaam en zoeken naar oplossingen. Zo ook de verhuizers en de handyman. Goede prijs ook uiteraard. Moet gezegd worden dat we het in de eerste instantie niet helemaal oké mee waren en het met zweet handen afwachtten gezien we van andere verhuisbedrijven bijna twee keer hogere offerte aanbod kregen maar deze bedrijf heeft het waar gemaakt en voor een mooie bedrag ons een makkelijke verhuisdag verzorgd. KLASSE!

    23 oktober 2019 19:07
  • Armand

    Een echte aanrader voor de gene die wil gaan verhuizen! Na meerdere verhuisbedrijven vergeleken te hebben, was onze keuze snel gevallen op Verhuis Experts. Zeer ervaren en gemotiveerde verhuizers. Ik ben zeer tevreden over de geleverde diensten.

    11 oktober 2019 16:36
  • Sander de Wit

    Vandaag hebben wij met behulp van de VerhuisExperts mijn schoonmoeder verhuisd. Zelfs op zondag om 07:00 in de ochtend en stipt op tijd. Bedankt mannen voor jullie vakmanschap, snelheid, zorgzaamheid en vriendelijkheid. Een grote plus is dat jullie gereedschap in de bus hebben die we even konden gebruiken om de laatste kast uit elkaar te halen. Knap van jullie collega die helaas zijn enkel verzwikten dat hij gewoon doorging ondanks hij last had. Kortom allemaal doorpakkers.

    26 september 2019 17:54
  • Aksel Bergland

    Last weekend moved to Norway from the Hague, Netherlands by this company. I am very satisfied by every service they provided. The communication is very easy and planning goed fast and on time. Many thanks

    26 september 2019 17:08
  • Manuel de Groot

    Hele goede ervaring met dit verhuisbedrijf. Het duurde iets langer dan van tevoren besproken was maar dat lag niet aan de verhuizers maar het was meer een verkeerde inschatting op afstand dus ik raad iedereen aan om toch voor een afspraak met een verhuisadviseur te kiezen m achteraf niet voor de verassing te komen staan want die service hebben ze gewoon.

    26 september 2019 17:07
  • Zakaria Urchitz

    Geen verkeerde woord over te zetten. De prijs was goed, timing was goed. In de oude woning hadden we een kleine keuken. Na het uithalen van de gasfornuis zagen we schade aan de vloer. De vinyl vloer onder de aanrecht was geschuurd. We konden natuurlijk niet achterhalen of het al eerder was gebeurd of het door de verhuizing kwam maar toch hebben ze het dezelfde dag vervangen. Goede service.

    10 april 2019 19:56
  • Wesley Hoogman

    Ik ben heel blij hoe de verhuizing is verlopen. Het ging sneller dan ik dacht. Ik was blij dat ik achteraf zelfs minder hoefde te betalen omdat ze met een nacalculatie werken. Je betaalt eigenlijk alleen voor de uren dat ze werken en gezien ze eerder klaar waren dan op de offerte stond betaalde ik achteraf dus minder dan verwacht.

    10 april 2019 19:48
  • Anthony Prins

    Super goed verhuis bedrijf, netjes op tijd, alles zorgvuldig geregeld, al mijn spulletjes netjes van mijn oude naar nieuwe huis gebracht en werken snel en netjes door. En niet duur. Geen ene klacht om op aan te merken ! Super service, bedankt heren !

    1 april 2019 22:03
  • Lori Manning

    Absolutely recommended. 1st class service, highly professional, friendly, exceptional service. Used this company today. The two guys that moved us packed everything in to ensure that all our stuff was protected. At the new bouse they unlacked everything, put eveything back together, remianed extremely polite through the whole service. Cannot praise this company enough. 1st class company. 5 stars. Thank you again Verhuis Expert for such a wonderful, highly professional service today. 200% satisfied. Highly recommended.

    1 april 2019 21:58

Voeg een beoordeling toe