Openingstijden

Ma. t/m za. 08:00 - 22:00
Zo. 10:00 - 18:00

Over ons

De passie en expertise van Verhuis Experts

Verhuis Experts in Den Haag is een snel groeiende bedrijf. In de tijd van ons bestaan hebben wij ons gespecialiseerd in een breed pakket aan dienstverlening. Bij al onze werkzaamheden hebben wij één motto: ‘het leveren van topkwaliteit tegen een betaalbare prijs’. Wij verzorgen verhuizingen zowel in Nederland als over de hele wereld. Ook voor nationale en internationale transporten zijn wij graag uw partner.

Al onze medewerkers beschikken over hun eigen specialisme en de bijbehorende vakkennis, waardoor u altijd verzekerd bent van optimaal resultaat. Wij pakken elk project met veel enthousiasme aan en zijn pas tevreden als u dat bent.

ONZE WERKWIJZE

1

Aanvraag offerte

U kunt gratis en vrijblijvend een offerte aanvraag indienen. Dit doet u gemakkelijk en snel binnen 5 minuten online. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen. Door de informatie die u ons verstrekt gaan wij aan de slag.
2

Offerte ontvangen

Binnen minimaal 1 en maximaal 5 uur ontvangt u uw offerte per mail. Indien we voor het afronden van de offerte aanvraag meer informatie nodig hebben, dan nemen wij uiteraard zelf direct met u contact op.
3

Verhuizing

Of u er voor gekozen heeft zelf in te pakken of wij dat voor u gaan doen, zullen onze jongens op de afgesproken tijdstip bij u op de stoep staan. Voor u eigen gemak en tijdsbesparing raden wij aan om het inpakwerk door ons te laten verrichten omdat het allemaal stuk gemakkelijker en sneller verloopt.

Wij bieden u kwaliteit en service

Wij bieden u kwaliteit en service

Wij zijn werkzaam in ongeveer 100 kilometer rondom Den Haag en verrichten onze diensten voor particulieren en bedrijven. Door een individuele benadering van elke opdracht bent u altijd verzekerd van maatwerk.

Een verhuizing is soms een omvangrijk gebeuren, waarbij veel geregeld moet worden. Wij ontzorgen u hierin en verzorgen elke verhuizing tot in de puntjes. Hierop kunt u vertrouwen, dit zijn geen loze beloften, zoals u van een professionele verhuizer mag verwachten.

Heeft u vragen? Bel ons gerust:

Neem contact op voor vragen of een gratis en vrijblijvende offerte!

Transporten over de hele wereld

Onze chauffeurs verzorgen ook uw transport over de hele wereld. Wij zorgen goed voor uw eigendommen en vervoeren deze snel en veilig. Het transport kunnen wij verzorgen tegen concurrerende tarieven, omdat wij een efficiënte bedrijfsvoering hebben.

Opslag van objecten en inboedels

Naast verhuizingen en transporten verzorgen wij ook de opslag van objecten of complete inboedels, hiervoor zijn opslagboxen beschikbaar in verschillende volumes. Voor korte of langdurige opslag kunt u hier gebruik van maken. Uw eigendommen zijn in goede handen in geconditioneerde en bewaakte opslagboxen. Hiervoor zijn wij een samenwerking aangegaan met een bedrijf, dat dezelfde hoge kwaliteitseisen nastreeft als wijzelf.

Transport over de hele wereld

Verhuis Experts

Jouw verhuizing, onze zorg.
Wij hebben ons gespecialiseerd in verhuizingen en transporten.

Contact Ons

Fruitweg 25,
2525 KG Den Haag

Openingstijden

Ma. t/m za. 08:00 - 22:00
Zo. 10:00 - 18:00