Op de juiste wijze inpakken Verhuistips!

Hebt u alle objecten ingepakt, dan controleren onze verhuizers of dit juist is gebeurd. Als wij zien dat het niet goed is gedaan, dan adviseren wij u over hoe het beter kan en steken desgewenst zelf de handen uit de mouwen.

Wij pakken de zaken dan opnieuw voor u in. Wij willen tenslotte dat de zaken de bestemming onbeschadigd en schoon bereiken. U kunt vertrouwen op het inzicht van onze medewerkers. Verhuizen is een vak apart, wat vraagt om een goede vakkennis. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Goede kwaliteit inpakmaterialen

De producten die wij aanbieden zijn van de beste kwaliteit, zodat uw objecten goed beschermt worden tegen beschadiging en/of vervuiling.
Onze verhuizers gaan zeer voorzichtig om met uw te verhuizen eigendommen. Dat is wat u van een professionele verhuizer met een ruime ervaring mag verwachten. Inmiddels zijn wij een gevestigde naam geworden in de regio en daar zijn wij best trots op.

Goede prijs

Als erkende verhuizer kunt u vertrouwen op onze expertise, het vak verhuizer heeft voor ons geen geheimen meer. Door een scherpe inkoop kunnen wij alle producten tegen een gunstige prijs leveren. Neemt u voor alle mogelijkheden contact met ons op.
Heeft u behoefte aan zaken die hier niet vermeld staan, zoals bijvoorbeeld duct tape, dan informeren wij u graag of de door u gewenste artikelen verkrijgbaar zijn en tegen welke prijs.

Verhuismateriaal

Om uw eigendommen op een veilige en degelijke manier te kunnen vervoeren, voeren wij een uitgebreid assortiment artikelen dat u bij ons kunt aanschaffen, om uw verhuizing op de juiste manier te laten verlopen. Uw eigendommen verdienen de juiste bescherming, om zo teleurstellingen te voorkomen.

Een offerte aanvragen kost slechts een paar minuten van uw tijd.

Uiteraard is de offerte geheel gratis en vrijblijvend en kan altijd nog worden aangepast.