Onze verhuisservice in Enschede


Enschede kreeg stadsrechten in het jaar 1325. Enschede werd drie keer getroffen door een grote brand, die een groot deel van de stad verwoestte. Dat was in de jaren 1517, 1750 en 1862. Aan het eind van de 19e eeuw was Enschede de belangrijkste textielstad van Nederland. Veel mensen verhuisden naar Enschede om in de textielindustrie te werken. Enschede is in de vroege middeleeuwen ontstaan als agrarische nederzetting rond een klein kasteel of borg. Tot ongeveer 1920 ontwikkelden de woonwijken zich vooral nog dichtbij de fabrieken omdat de arbeiders geen grote afstanden konden afleggen van werk naar huis. Tegenwoordig is Enschede een ontdekkingstocht waard. Anno nu is Enschede is het stedelijk hart van Oost-Nederland en telt de stad ongeveer 158.553 inwoners.

Verhuizen in of naar Enschede


Verhuisbedrijf Enschede Verhuis Experts B.V. heeft jarenlang ervaring op het gebied van verhuizingen en transport. Verhuizen in Enscheden doet u eenvoudig en makkelijk maar vooral zorgeloos met onze verhuisservice Enschede. 

De vakkundige verhuisbedrijf in Enschede

Vaak denken mensen dat een verhuisbedrijf dient spullen te vervoeren van A naar B. In het geval van een transport bedrijf is dat wel zo. Wij, als verhuisbedrijf Enschede met onze verhuis experts zorgen ook voor een geheel verzorgde verhuizing startend bij het inpakken van het gehele inboedel in stevige verhuisdozen en het labelen van alles met verhuisstickers zodat de bestemming van iedere item tevoren al bepaald is wat zorgt voor een soepele verhuizing. We kijken niet alleen naar wat er moet verhuizen maar we kijken naar ieder zijn/haar persoonlijke verhaal en behoeftes. Zo wilt iemand zo snel mogelijk verhuizen, een andere wilt makkelijk verhuizen en neemt de tijd, maar er zijn ook vaak mensen die binnen een bepaalde budget moeten verhuizen. Verhuisbedrijf Enschede biedt voor iedere verhuizing een bijpassende verhuisservice kijk daarom naar onze uitgebereide verhuispakketten.

Onze verhuisadviseurs geven uw graag advies

Onze verhuisadviseurs zijn adviseur met jaren lang ervaring in de verhuis en transport branche. U kunt een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend bezoek door een van onze adviseurs van maandag t/m vrijdag. het bezoek zal 15 a 20 minuten duren. Tijdens het gesprek zal de adviseur een opname doen van de volume van de verhuizing. Aan de hand hiervan schat hij in welke wagen ingezet moet worden voor uw verhuizing. Aan de hand van de grootte van uw inboedel schat hij in hoeveel verhuizers er nodig zullen zijn en aan de hand van de hoeveel inboedel schat hij in hoeveel tijd er nodig zal zijn voor het uitvoeren van uw gehele klus. Al deze informatie bij elkaar wordt meegenomen in een calculatie waarmee hij u een precieze inschatting kan geven van de kosten voor uw verhuizing. Zo komt zowel u als wij achteraf niet voor de verassing te staan.